Gevulde paprika met rauwkost en kaas
      
Categorie:  Maaltijdsalades 
Tags:  Gevulde paprika's / Kaas / Rauwkost / Snelle maaltijd
Bereidingstijd:  15 minuten 
 
Een lekkere rauwkost met frisse kaas. 
 
Voorbereiding:

  • Snijd de bovenkant ongeveer twee centimeter onder de rand van de paprika af en verwijder de zaadlijsten. Niet te ver snijden, anders ontstaan er gaten.


Bereidingswijze:

  • Snijd een brie in blokjes.
  • Schep dit met wat noten en knoflook door 200 gram hüttenkäse.
  • Zet dit mengsel in een bakje vijf minuten in de magnetron.
  • Snijd twee grote tomaten en een halve komkommer in blokjes.
  • Meng dit in een bak met wat noten en natuurazijn.
  • Doe de gesmolten kaas in de paprika en zet die midden op een bord.
  • Leg de rauwkost om de paprika.
 


Portie:  750.00  gram
 
 
Kcal:  913.50
Koolhydraten:  17.90  gram
Vet:  66.10  gram
Eiwitten:  59.30  gram
Zout:  1.99  gram
Ingrediënten

HoeveelheidProduct
100 gramBrie 
200 gramHüttenkäse 
200 gramKomkommer 
Een scheutjeNatuurazijn 
60 gramNoten 
1 stuk(s)Paprika 
2 stuk(s)Tomaat