Gevulde paprika's met shoarmavlees en rode ui
      
Categorie:  Vleesgerechten 
Tags:  Gevulde paprika's / Snelle maaltijd
Bereidingstijd:  15 minuten 
 
Rauwe paprika's met shoarmavlees en pittige rode ui. 
 
Voorbereiding:

  • Snipper twee grote rode uien.
  • Snijd de bovenkant ongeveer twee centimeter onder de rand van de paprika af en verwijder de zaadlijsten. Niet te ver snijden, anders ontstaan er gaten.
  • Pel twee teentjes knoflook.


Bereidingswijze:

  • Bak het shoarmavlees in een wok met drie teentjes geperste knoflook en wat sambal.
  • Haal de inhoud van de wok er met een schuimspaan uit en leg het in een vergiet om even uit te lekken.
  • Doe de uien door de shoarma en schep alles door elkaar.
  • Schep deze mix in de paprika's.
  • Garneer het met wat rode ui.
  • Zet de paprika's op het bord.


NB: Ik heb de grootte van de portie ingesteld op n gevulde paprika. 


Portie:  320.00  gram
 
 
Kcal:  351.20
Koolhydraten:  7.15  gram
Vet:  18.05  gram
Eiwitten:  38.80  gram
Zout:  1.58  gram
Ingrediënten

HoeveelheidProduct
1 stuk(s)Paprika 
2 stuk(s)Rode ui 
2 theelepel(s)Sambal badjak 
400 gramShoarmavlees 
3 stuk(s)Teentjes knoflook