Hüttenkäse met bleekselderij en wortels
      
Categorie:  Snacks 
Tags:  Gezonde snack / Snelle maaltijd
Bereidingstijd:  15 minuten 
 
Een gezonde snack met een pittige byte. 
 
Voorbereiding:

  • Pel twee teentjes knoflook. Als je vrijgezel bent, mogen dat er meer zijn.
  • Was de selderij en wortels.
  • Snijd een rode ui in fijne blokjes.

Bereidingswijze:

  • Schep 200 gram hüttenkäse in een schaal.
  • Pers de knoflook en schep dat er samen met de ui doorheen.
  • Snijd de bleekselderij in stukken. Een steel gaat ongeveer in drie stukken.
  • Snijd de wortels in stukken van dezelfde lengte als de bleekselderij. Snijd daar plakken van, die dik genoeg zijn om de stevigheid te behouden.
  • Serveer het in losse bakjes.
 


Portie:  500.00  gram
 
 
Kcal:  210.00
Koolhydraten:  17.22  gram
Vet:  5.92  gram
Eiwitten:  20.03  gram
Zout:  1.41  gram
Ingrediënten

HoeveelheidProduct
1 verpakking(en)Bleekselderij 
200 gramHüttenkäse 
1 stuk(s)Rode ui 
2 stuk(s)Teentjes knoflook 
4 stuk(s)Wortels