Gerookte makreel met rauwkost
      
Categorie:  Visgerechten 
Tags:  Rauwkost / Snelle maaltijd / Vis
Bereidingstijd:  15 minuten 
 
Heerlijke vette gerookte makreel met rauwkost. 
 
Bereidingswijze:

  • Trek de bladen van de ijsbergsla, was ze en haal de harde kernen eruit.
  • Scheur de bladen in kleine stukjes.
  • Snijd een grote tomaat in kleine blokjes.
  • Snijd een halve komkommer in kleine blokjes. De schil mag blijven zitten als je dat lekker vindt.
  • Doe de rauwkost in een bak, gooi er een handvol noten en een scheut azijn door en meng alles door elkaar.
  • Leg alles op een bord en leg de makreel erop.
 


Portie:  800.00  gram
 
 
Kcal:  1408.30
Koolhydraten:  12.95  gram
Vet:  124.45  gram
Eiwitten:  85.90  gram
Zout:  1.91  gram
Ingrediënten

HoeveelheidProduct
1 stuk(s)Gerookte makreel 
1 stuk(s)Ijsbergsla 
200 gramKomkommer 
60 gramNoten 
1 stuk(s)Tomaat 
Benodigdheden

AantalProduct
1Bak
1Gekarteld aardappelschilmesje
1Snijplank
1Vergiet