Webwereld
      
Dit weten we over Microsofts nieuwe Edge-browser
Di. 12 november 2019, 15:56


Nog ongeveer tien weken en dan komt de nieuwe versie van Edge officieel uit. Deze versie van Edge is gebaseerd op de technologie van rivaal Google en Microsoft hoopt op deze manier een groter marktaandeel te verkrijgen.
Ophef en angst onnodig voor YouTubers
Di. 12 november 2019, 12:02


Google heeft onlangs de algemene voorwaarden voor YouTube aangepast en daarin stond onder andere een passage over het opdoeken van accounts als deze niet commercieel rendabel zijn. Dit zorgde voor paniek onder gebruikers met weinig abonnees en gebruikers die YouTube überhaupt niet gebruiken om geld mee te verdienen, maar die hoeven zich, volgens Google, geen zorgen te maken.
Oproep aan alle prijswinnaars
Di. 12 november 2019, 10:46


Onze nieuwe website is nu al een paar weken live en wij hebben dit heugelijke feit gevierd door prachtige prijzen weg te geven. De winnaars zijn inmiddels getrokken en hebben bericht van ons gehad, maar nog niet iedereen heeft gereageerd.
De 9 beste Singles Day-aanbiedingen
Ma. 11 november 2019, 15:54


Ah, 11 november snoep voor de kids, gadgets voor jezelf, even stil staan bij de gesneuvelden in Amerika en daarna hossend de straat op. Deze feestdag wordt inmiddels door zoveel bedrijven, organisaties en tradities geclaimd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De, uit China overgewaaide, Singles Day lijkt echter de overhand te krijgen nu zelfs (web)shops in Nederland met prijzen stunten op deze dag, wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.
Zo gebruik je een VPN op je Xbox One
Ma. 11 november 2019, 12:44


In dit artikel laten we je zien hoe je een VPN-verbinding opzet voor je Xbox One. Er is geen dedicated app, maar het proces is niet zo heel ingewikkeld.
Photoshop voor iPad grote teleurstelling
Ma. 11 november 2019, 11:19


Adobe heeft vorige week met veel bombarie een nieuwe versie van Photoshop voor de iPad aangekondigd. Deze versie zou bijna net zo uitgebreid zijn als de desktop-versie, maar dat blijkt in de praktijk toch tegen te vallen en gebruikers zijn teleurgesteld.
Zo haal je meer uit je Gmail inbox met labels
Vr. 8 november 2019, 16:06


Gmail-labels kunnen je geheime wapen zijn tegen inbox chaos. Wij laten je zien hoe je er het maximale mee uit je inbox kan halen.
Zo controleer je de temperatuur van je grafische kaart
Vr. 8 november 2019, 11:44


Als het belangrijk is dat je apparatuur niet te heet wordt - gedurende een hittegolf of wanneer je aan het overklokken slaat - is het belangrijk om de temperatuur van de GPU te monitoren. Windows biedt daar geen directe optie voor.
Webwereld trakteert: Win een Kingston KC600 SSD
Vr. 8 november 2019, 11:34


Hoera, onze nieuwe website is live! Om dit heugelijke feit te vieren geven wij de komende weken in samenwerking met verschillende fabrikanten toffe hardware weg en vandaag is dat KC600 SSD.
Verander elke smartphone, ook je iPhone, in een laptop
Do. 7 november 2019, 17:51


De convergentie-droom is nog steeds niet dood en het aantal bedrijven dat met hardwarematige oplossingen op de proppen komt, blijft maar stijgen. Allemaal beloven ze hetzelfde: verander je smartphone in een laptop (of desktop), dit geldt echter vooral voor toestellen die deze functie al standaard ondersteunen. Het bedrijf achter de PhoneBook belooft echter met smartphones te werken die geen desktop-ondersteuning hebben, zelfs de iPhone.