Nu.nl - Film
      
Film Anaconda krijgt nieuwe versie door scriptschrijver Tomb Raider
Vr. 24 januari 2020, 22:21


De film Anaconda uit 1997 krijgt een nieuwe versie, meldt The Hollywood Reporter vrijdag. Evan Daugherty, bekend van onder meer de film Tomb Raider, zal het script verzorgen over een documentairefilmploeg die in de Amazone een enorm grote slang tegenkomt.
Disney maakt liveactionversie van tekenfilmklassieker Bambi
Za. 25 januari 2020, 04:53


De animatiefilm Bambi uit 1942 krijgt een liveactionversie. Onder anderen scriptschrijver Geneva Robertson-Dworet van de film Captain Marvel zal het script verzorgen, meldt Variety vrijdag.
Broadwaymusical Mean Girls wordt basis voor nieuwe film
Vr. 24 januari 2020, 12:10


De Broadwaymusical Mean Girls, gebaseerd op de gelijknamige tienercomedy uit 2004, krijgt een filmversie. Dat meldt The Hollywood Reporter vrijdag.
Brad Pitt weigerde hoofdrol in succesvolle filmreeks The Matrix
Vr. 24 januari 2020, 12:58


Brad Pitt heeft het spelen van de hoofdrol in de film The Matrix geweigerd. De acteur vertelt tijdens het Santa Barbara International Film Festival dat de rol hem niet op het lijf geschreven was.
Elton John, Idina Menzel en Randy Newman treden op tijdens Oscars
Do. 23 januari 2020, 22:55


Alle genomineerden voor de Oscar in de categorie beste originele lied (Elton John, Idina Menzel, Randy Newman, Cynthia Erivo en Chrissy Metz) zullen op 10 februari tijdens de uitreiking van de filmprijzen optreden, maakte organisator the Academy of Motion Picture Arts donderdag bekend.
'Sharon Stone herdenkt met andere acteurs Rutger Hauer in Friesland'
Vr. 24 januari 2020, 07:06


Nederlandse en internationale acteurs hebben donderdag de afgelopen zomer overleden Rutger Hauer herdacht in het Friese Beetsterzwaag, meldt AD. Hauer zou op deze dag 76 jaar oud zijn geworden.
Andy Serkis krijgt bijzondere Britse filmonderscheiding van BAFTA
Vr. 24 januari 2020, 11:41


Andy Serkis ontvangt op 2 februari de Outstanding British Contribution to Cinema Award. De acteur krijgt de belangrijke prijs voor zijn bijdrage aan de animatietechniek performance capture. Dat maakt de Britse film- en televisieacademie BAFTA donderdag bekend.
Proces tegen Weinstein: Sopranos-actrice getuigt over verkrachting
Do. 23 januari 2020, 21:08


Na het selecteren van de jury is het proces tegen Harvey Weinstein op woensdag 22 januari echt van start gegaan. Op donderdag kwam The Sopranos-actrice Annabella Sciorra aan het woord en vertelt verkracht te zijn door de voormalig filmproducent.
Channing Tatum gaat voor Disney aan de slag met Bob de Musical
Do. 23 januari 2020, 09:14


Channing Tatum gaat de muzikale komedie Bob de Musical produceren voor Walt Disney Studio's. De Amerikaanse acteur zal zelf ook meespelen in de film. Dat meldt The Hollywood Reporter.
Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow afgewezen voor rol in Before Sunrise
Wo. 22 januari 2020, 21:48


Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow deden beiden auditie voor de vrouwelijke hoofdrol in de filmklassieker Before Sunrise uit 1995. Castingdirecteur Judy Henderson vertelt in The New York Times dat meerdere acteurs die grote sterren werden een rol in de film probeerden te bemachtigen.