Nu.nl - Film
      
Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week
Wo. 8 juli 2020, 18:20


Van Anne Hathaway als genadeloze oplichter tot Jack Black als knokkende panda. Videoland breidde het aanbod deze week weer een stukje uit. Bekijk hieronder welke titels er werden toegevoegd.
Will Smith: 'Politie heeft mij minstens tien keer racistisch bejegend'
Wo. 8 juli 2020, 22:45


Will Smith is tijdens zijn jeugd in Philadelphia meer dan tien keer uitgescholden met het woord 'nigger' door de politie. De acteur vertelt in gesprek met Angela Rye op YouTube dat hij regelmatig werd aangehouden als hij onderweg was.
Deze films verschijnen deze week in de bioscoop
Wo. 8 juli 2020, 22:26


De bioscopen mogen sinds 1 juli weer meer bezoekers ontvangen. Daarom komen er mondjesmaat ook weer meer nieuwe releases in de bioscoop, naast oude films die opnieuw draaien. Dit zijn de elf films die deze week in de bioscoop verschijnen.
Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber over kinderfilm: 'Leuke fantasiewereld'
Wo. 8 juli 2020, 11:19


Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber spelen in de nieuwe kinderfilm De Piraten van Hiernaast. De twee acteurs hebben de draaidagen als leuk ervaren. Naar eigen zeggen voornamelijk door de "leuke fantasiewereld" waarin ze zich mochten begeven.
Succesduo achter Bad Boys 3 maakt dramaserie over islamitische uitvaarten
Wo. 8 juli 2020, 10:44


De Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die eerder dit jaar groot succes hadden met Bad Boys for Life, gaan voor Netflix een dramaserie maken over islamitische begrafenissen. De achtdelige serie Grond wordt in Brussel opgenomen.
Thandie Newton over samenwerking met Tom Cruise: 'Ik was bang voor hem'
Di. 7 juli 2020, 20:30


Actrice Thandie Newton "was bang voor Tom Cruise" toen ze met hem samenwerkte op de set van Mission: Impossible II, vertelde ze maandag in een interview met New York Magazine. Cruise is volgens Newton "een zeer dominant persoon".
Martin Scorsese maakt documentaire over New York Dolls' David Johansen
Di. 7 juli 2020, 21:33


Martin Scorsese gaat een nieuwe muziekdocumentaire regisseren over New York Dolls-frontman David Johansen, meldt Consequence of Sound dinsdag.
Jan Decleir: Karakter mooiste bijdrage aan Nederlandse film
Di. 7 juli 2020, 15:07


Jan Decleir vindt zijn vertolking van het personage Dreverhaven in de boekverfilming van Karakter, zijn mooiste bijdrage aan de Nederlandse film.
Nicolette Kluijver spreekt stem van Abatutu in voor kattenfilm Poeslief
Di. 7 juli 2020, 12:25


De makers van De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis komen met een kattenfilm, genaamd Poeslief. Nicolette Kluijver spreekt de stem in van kat Abatutu.
Brad Pitt neemt hoofdrol aan in actiefilm Bullet Train
Di. 7 juli 2020, 08:22


Brad Pitt heeft een hoofdrol aangenomen in de actiefilm Bullet Train, meldt Deadline.