Nu.nl - Film
      
Sonic the Hedgehog heeft nieuw uiterlijk gekregen in liveactionfilm
Di. 12 november 2019, 20:08


Het personage Sonic the Hedgehog krijgt een nieuw uiterlijk in de gelijknamige liveactionfilm. In de trailer die dinsdag uitkwam, is een verbeterde versie van het blauwe videogamepersonage te zien.
Ricky Gervais keert terug als presentator van Golden Globes
Di. 12 november 2019, 15:59


Ricky Gervais gaat in 2020 opnieuw de uitreiking van de Golden Globes presenteren. De komiek praat de ceremonie op 5 januari aan elkaar, meldt The Hollywood Reporter dinsdag.
Gloednieuwe streamingdienst Disney+ heeft last van opstartproblemen
Di. 12 november 2019, 16:56


Veel gebruikers van de dinsdag verschenen videodienst Disney+ ondervinden op de eerste dag na de bčtatest problemen met de verbinding van de dienst.
Nieuw op Videoland: Deze films en series verschenen afgelopen week
Di. 12 november 2019, 10:01


Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Videoland. Met deze week onder meer Kerst bij Koosje, The Commuter en Killer Skies.
De 12-acteurs blij dat het tweede seizoen een heel nieuw verhaal vertelt
Di. 12 november 2019, 18:35


De kwaliteit van populaire televisieseries bewaken, blijkt niet altijd even makkelijk. De makers van De 12 van Oldenheim zochten naar een oplossing: zij starten in het tweede seizoen een heel nieuw verhaal met een nieuwe cast. De acteurs zijn er blij mee.
Tiende seizoen Curb Your Enthusiasm verschijnt in januari
Ma. 11 november 2019, 23:09


Het tiende seizoen van Larry Davids comedyserie Curb Your Enthusiasm zal in januari verschijnen, bevestigt acteur Jeff Garlin maandag via Instagram.
Tweede seizoen You komt uit op Tweede Kerstdag
Ma. 11 november 2019, 22:13


Het tweede seizoen van de serie You komt uit op 26 december, maakt Netflix maandag bekend.
Actrice Britt Scholte is uit GTST geschreven
Di. 12 november 2019, 07:59


Het personage Kimberly Sanders, gespeeld door Britt Scholte, komt niet meer voor in nieuwe afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat bevestigt de actrice maandag via Instagram.
Netflix co-produceert eerste Nederlandstalige film over Slag om de Schelde
Ma. 11 november 2019, 18:33


In navolging van de Nederlandstalige Netflix-serie Undercover gaat de streamingdienst nu ook een speelfilm co-produceren waarin gedeeltelijk Nederlands wordt gesproken. De reeds aangekondigde film Battle of the Scheldt draait om de militaire operatie Slag om de Schelde en zal in november 2020 te zien zijn, 75 jaar na de bevrijding van Nederland.
Woody Allen trekt aanklacht tegen Amazon wegens contractbreuk in
Za. 9 november 2019, 21:28


Woody Allen trekt zijn aanklacht tegen Amazon Studios wegens contractbreuk in. De filmmaker en de filmstudio hebben buiten de rechtszaal om een oplossing gevonden voor hun onenigheid en vrijdag bij de rechtbank een verzoek tot seponering van de zaak ingediend, meldt The Hollywood Reporter zaterdag.